
De beste oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.

Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.

Kjøtt:
Start med å forvarme ovnen til 125 °C. Tørk kjøttet godt med tørkepapir, og krydre det generøst med salt og nykvernet pepper. Varm en panne til medium–høy varme og brun kjøttet på alle sider til det får en lekker, gyllen skorpe. Legg kjøttet i ovnen, og bruk steketermometer for å følge med på kjernetemperaturen – målet er ca. 70 °C for perfekt saftighet. Når kjøttet er ferdig, la det hvile noen minutter før du skjærer i det, så bevarer du alle de gode smakene.
Hummus:
Ha alle ingrediensene, unntatt vann, i en foodprosessor og kjør til en jevn blanding. Tilsett vann litt etter litt til hummusen får en glatt og kremet konsistens. Smak til, og overfør til en serveringsskål – denne hummusen er perfekt til både kjøtt og grønnsaker.

Salat:
Bland sammen friske salatingredienser og dryss over litt olivenolje eller sitronsaft for ekstra friskhet. Salaten tilfører en deilig kontrast til det rike kjøttet og den kremete hummusen.

Publisert: 1.3.2024