Rekerøre på smørstekt surdeigsbrød

Passer til 2 personer Så lang tid tar det: 1 timer Hvor vanskelig er det å få til: Enkelt
Rekerøre på smørstekt surdeigsbrød
Ingredienser

Sånn her mekker du rekerøre på smørstekt surdeigsbrød:

Start med å rense alle rekene. Om du skal tine frosne reker tar det ca. 1-2 timer på avispapir. finhakk rødløken og grovhakk dillen. Bland sammen reker, majones, crème fraîche, rødløk, dill, en skvett sitronsaft og litt chili flakes.

Bilde illustrerer innholdet i artikkelen

Stek brødskivene gyldne og sprø i smør. Topp de nystekte skivene med den smakfulle rekeblandingen, litt ekstra fersk dill – klart til å nytes!

PS: om du bruker frosne reker kan det gjøre seg med litt salt i blandingen også.

Bilde illustrerer innholdet i artikkelen

Publisert: 9.7.2025