Mekkemiddag
Artikler
Vestlandsguiden
Oppskrifter
Artikler
Vestlandsguiden
Oppskrifter
mekkemiddag
oppskrifter
rask-pinsa-pizza-med-mortadella-burrata-og-pistasj
De beste
oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
mekkemiddag
oppskrifter
rask-pinsa-pizza-med-mortadella-burrata-og-pistasj
Rask pinsa pizza, med mortadella, burrata og pistasj
Passer til 2 personer
Så lang tid tar det: 15 minutter
Hvor vanskelig er det å få til: Enkelt
Tid i ovnen: 10 minutter
200 °C
Ingredienser
Sånn her mekker du rask pinsa pizza, med mortadella, burrata og pistasj:
Sett ovnen på 220 °C (over- og undervarme).
Legg pinsabunnene på et stekebrett og stek i ca. 5–7 minutter, til de er sprø og lett gyldne. (evt følg instruksene på pakken)
Ta ut bunnene og drypp over litt olivenolje.
Riv eller skjær burrata i biter og fordel utover bunnene.
Legg på skiver av mortadella.
Grovhakk pistasjnøttene og strø over pizzaene.
Topp med frisk ruccola, basilikum og et lite dryss salt.
Server med en ekstra skvett god olivenolje på toppen.
Publisert: 23.8.2025
Ingredienser
alt du trenger
Pinsabunn
: 2 stk (ferdig laget )
Burrata
: 2 stk (en per pizza)
Mortadella
: 100 g
Pistasjenøtter
: 50 g (grovhakket)
Extra virgin olivenolje
: 1-2 ss
salt
(dryss på toppen)
Ruccola
Basilikum
Rask pinsa pizza, med mortadella, burrata og pistasj