
De beste oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
1. Forvarm ovnen til 200°C.
2. Fordel kylling og grønnsaker på et stort bakebrett eller i en ildfast form.
3. Drypp matolje over, strø over krydderblandingen og bruk hendene til å blande godt, slik at alt blir jevnt dekket av krydder og olje. Spre blandingen utover brettet.
4. Stek midt i ovnen i 35-40 minutter. Husk å røre om halvveis i steketiden for en jevn steking.
5. Når alt er ferdigstekt, press saften fra en halv lime over for en frisk og syrlig touch.
Serveringstips:
Disse fajitasene smaker ekstra godt servert i varme tortillalefser med revet ost, koriander, guacamole, salat og hjemmelaget pico de gallo.
Publisert: 8.3.2025