
De beste oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
1. Forvarm ovnen til 200 grader. Krydre laksen godt med salt og pepper. Legg laksen i en ildfast form sammen med noen klatter smør og sitronbåter. Stek laksen i ovnen i ca. 15 minutter, til den er gjennomstekt.
2. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Sil av vannet når den er ferdig.
3. Stek vårløken i en panne med litt smør til den er myk og lett gylden. Sett den til side.
4. Kutt av bunnen på aspargesene og stek dem i samme panne til de er møre, men fortsatt sprø.
5. Kok opp kremfløten i en kjele og rør inn kremosten til du får en jevn saus. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.
6. Bland den kokte pastaen og stekte vårløken inn i sausen. Topp med litt nykvernet pepper og eventuelt friske urter før servering.
Publisert: 3.3.2024