
De beste oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
1. Sett ovnen på 220 grader.
Forvarm ovnen mens du gjør klar grønnsakene.
2. Kutt grønnsakene i mindre biter.
Du kan bruke andre grønnsaker om du vil for eksempel, paprika, squash og løk – eller det du har tilgjengelig.
3. Ha grønnsakene i en ildfast form.
Tilsett litt olje, salt, pepper og en klype tørket timian. Bland godt sammen.
4. Sett formen midt i ovnen
Stek grønnsakene i ca. 30 minutter, eller til de begynner å bli møre.
5. Lag sausen mens grønnsakene steker.
Ha alle ingrediensene til sausen i en kjele. Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke i noen minutter. Skru så ned varmen slik at den holder seg varm til servering.
6. Tilbered kyllingen når det er ca. 15 minutter igjen av steketiden.
Krydre kyllingbrystene med salt og pepper, og brun dem i en stekepanne med litt olje på medium høy varme – noen minutter på hver side til de får en fin, gyllen farge.
7. Når det er ca. 12 minutter igjen, legg kyllingbrystene oppå grønnsakene i ovnen.
Stek videre til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er ferdige.
Server med en gang og ha på rikelig med saus!
Publisert: 31.7.2025