Passer til 2-4 personer Så lang tid tar det: 45 minutter Hvor vanskelig er det å få til: Enkelt
Ingredienser
Sånn her mekker du kremet kyllingsuppe med pasta:
Start med å varme olivenolje i en stor gryte.
Finhakk grønnsakene - løk, gulrot og stangselleri - og la dem frese i oljen til løken blir gjennomsiktig og myk, dette tar rundt 5 minutter.
Smelt en klatt smør i gryta og strø mel over de myke grønnsakene. La dette surre sammen i ett minutt mens du rører godt.
Spe med varm kyllingkraft og tilsett krydder etter smak. Rør godt før du legger i hele kyllingfileter. La suppen småputre under lokk på medium varme i 10-15 minutter til kyllingen er ferdig.
Løft ut kyllingen og kutt den i mindre biter.
Hell i fløte eller melk og tilsett pasta direkte i suppen. La det hele småkoke til pastaen er akkurat passe mør. Juster konsistensen med mer kraft om nødvendig.
Vend inn den kyllingen rett før servering så den blir gjennomvarm.
Topp gjerne med hakket frisk urt, nystrevet parmesan
Publisert: 23.10.2024
Ingredienser
Alt du trenger
Kyllingfilet: 2 stk
Pasta: 50-75 g (mindre pastatype (skruer, makaroni etc))
Olivenolje: 1-2 ss
gulrot: 2 stk (finhakket)
Stilk av stangselleri: 2 stk (finhakket)
Løk: 1/2-1 stk (liten løk finhakket)
pizzakrydder: 1-2 ts
Tørket basilikum : 1-2 ts
Hvetemel: 2 ss
smør: 2 ss
Kyllingkraft: 1 l (Bland ut vann med buljong hvis du ikke har kraft)