
De beste oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.

Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.

Her er det litt mange elementer i sving, så les igjennom oppskriften før du starter. Start med biffen i sous vide, og få potetene i ovnen, mens dette lager seg selv lager du sausen, og mot slutten steiker du kantareller og damper brokkolinien. Helt til slutt bruner du biffene i pannen og så er du klar!

💡 Tips: Start gjerne med biffene først, og gå videre med poteter og saus mens de ligger i vannbadet.

💡 Potetene kan settes i ovnen ca. , slik at de blir ferdige samtidig som biffene. Sjekk også med en kniv at de er ferdig før du serverer de. Viktig at de ikke er harde!
💡 Tips: Sausen kan gjerne lages tidlig og stå på lav varme mens resten gjøres klart.

Når alt er ferdig er det bare å servere biffene med alle godsakene! Ha på rikelig med saus. Passer godt med en god rødvin til;)

Publisert: 3.7.2025
