
De beste oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Her er det litt mange elementer i sving, så les igjennom oppskriften før du starter. Start med biffen i sous vide, og få potetene i ovnen, mens dette lager seg selv lager du sausen, og mot slutten steiker du kantareller og damper brokkolinien. Helt til slutt bruner du biffene i pannen og så er du klar!
💡 Tips: Start gjerne med biffene først, og gå videre med poteter og saus mens de ligger i vannbadet.
💡 Tips: Potetene kan settes i ovnen ca. 30 minutter før servering, slik at de blir ferdige samtidig som biffene. Sjekk også med en kniv at de er ferdig før du serverer de. Viktig at de ikke er harde!
💡 Tips: Sausen kan gjerne lages tidlig og stå på lav varme mens resten gjøres klart.
Når alt er ferdig er det bare å servere biffene med alle godsakene! Ha på rikelig med saus. Passer godt med en god rødvin til;)
Publisert: 3.7.2025