
De beste oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Prikk potetene så med en gaffel. Gni potetene inn med litt olje og krydre med salt og pepper.
Ha de i en ildfast form og sett de midt i ovnen.
Stek i cirka 1 til 1,5 timer timer avhengig av størrelsen på poteten. Potetene er ferdig når de gir lett etter når du klemmer på dem.
Lag et snitt i toppen av potetene og klem på midten slik at potetene åpner seg. Fyll potetene med det du måtte ønske, for eksempel sprøstekt bacon, mais, parmesanost, friske urter (som gressløk og persille) og en rømmeklatt.
Spises som tilbehør eller som egen rett. Vi serverte den bakte poteten sammen med god grillmat. Nyt!
A delicious vegetarian recipe that is both healthy and easy to make.
Publisert: 22.3.2025