
De beste oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Rist to skiver i en brødrister, eller stek dem i en panne med litt olje, salt og pepper.
Rens kantarellene grundig. Skyll dem om nødvendig for å fjerne alt rusk og jord. Begynn å steke kantarellene i en tørr panne. Soppene inneholder mye vann, som vil frigjøres under stekingen. Stek til mesteparten av vannet er fordampet før du tilsetter en klatt smør samt salt og pepper. Fortsett å steke til kantarellene er gyllenbrune.
I en kjele knekker du eggene og visper dem godt sammen. Rør på lav varme til eggerøren har oppnådd ønsket konsistens. For å få en kremet eggerøre, er det viktig å ikke steke for lenge, da blir den tørr. Mot slutten tilsetter du en smørklatt, salt, pepper og litt hakket gressløk.
Anrett eggerøre og kantareller på de ristede brødskivene, og nyt!
Publisert: 30.7.2024