
De beste oppskriftene!
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Oppdag oppskriftene i vår samling og finn inspirasjon til ditt neste måltid.
Tips :
Moussen bør stå minst 4 timer i kjøleskap. Dette er ikke medregnet i tidsbruken.
Pass på at jordbærpureen ikke er varm når du tilsetter kremen. Da smelter kremen og mister masse volum, og resultatet blir en veldig tung jordbærkrem.
Kjør bær, sukker og sitronsaft til en jevn puré i en hurtigmikser eller med en stavmikser.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann. Varm opp en liten mengde (2-3 ss) jordbærpuré i en liten kasserolle. Klem vannet godt ut av gelatinplatene og smelt dem inn i den varme jordbærpureen.
Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør inn resten av jordbærpureen.
Hell alt over i en bolle. Pisk fløten til myk krem og vend kremen inn i jordbærpureen.
Fyll jordbærmoussen over i passende glass. La moussen stå i kjøleskapet til den har «satt seg» (minst 4 timer). Serveres gjerne med en liten klatt pisket krem og et par pene bær til pynt.
Publisert: 26.2.2024